Aktuelle udgivelser af tilknyttede til Kristent Institut kan findes herunder.

Samtidig tilstræber vi, at tidligere udgivelser så vidt muligt gøres tilgængelige online. Under menupunktet "Gratis ebøger" finder du derfor de publikationer, som pt. tidligere er udgivet i bogform, men nu er tilgængelige som pdf til download.

 

Hvorfor ikke Kvinder?
Af Loren Cunningham og David Hamilton

244 sider
Paperback

ISBN: 978-87-92337-06-1

Spørgsmålet om kvinders tjeneste og deltagelse i forkyndelse, undervisning og lederskab i kirken er ofte blevet debatteret. Med denne bog sætter Loren Cunningham og David Hamilton et punktum i debatten og sætter én gang for alle kvinder fri til at tjene med et solidt bibelsk grundlag bag sig.

Bogen indeholder en grundig gennemgang af græsk, romersk og jødisk kultur; et globalt udsyn over kvinders tjeneste og rolle; samt et grundigt studie af Jesu liv og tjeneste og af Paulus' breve, herunder de kendte og vanskelige passager.

"Loren Cunningham og David Hamilton underviser på en overbevisende måde om kvinders plads og muligheder i den kristne kirke ... Jeg skal ikke gå i detaljer med bogens overbevisende argumentation, men jeg vil varmt anbefale alle - ikke mindst folk i kristen ledertjeneste - at læse denne fremragende bog. Det er en overbevisende teologisk bog, som oven i købet er let at gå til." (Bjarne Nederby Jessen, Udfordringen)

NB. Denne bog er nu udsolgt, men rettighederne overdraget til UMO Danmark.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk